MARKKINAT

 

sivu päivitetty 17.10.2018

 

TALVIKAUDEN RATSASTUSRYHMISSÄ ON VIELÄ TILAA!

Tutustu alla ryhmien kuvauksiin ja tule mukaan antoisaan harrastamiseen! Tunneilla opettaa ratsastuksenohjaaja Ida Yrttiaho. Varaukset ja tiedustelut Soilelta, puh/text/whatsapp: 040 527 0797 tai säpo: ratsastuskeskus@kajaani.net

 

MAANANTAI KLO 17 – 19 JATKOTUNTI

Tämä tunti sopii kaikille yli vuoden ratsastaneille ja vaikkapa ”Vanhempi-Lapsi” -tunniksi! Tunnilla harjoitellaan koulu- ja esteratsastusta monipuolisesti ja joskus käydään myös maastossa.

 

MAANANTAI KLO 19 – 20 ESTETUNTI

Tämä tunti sopii esteratsastuksesta kiinnostuneille, jotka hyppäävät 60 – 100 cm -tasolla. Myös omalla hevosella osallistuville sopii erinomaisesti.

  

KESKIVIIKKO KLO 18 – 19 KOULUTUNTI

Tämä tunti sopii kaikille kouluratsastuksesta kiinnostuneille, nuorille ja aikuisille. Tällä tunnilla harjoitellaan pehmeää ja saumatonta yhteistyötä hevosen kanssa tavoitteena aktiivisesti ja tasapainoisesti liikkuva luottavainen hevonen.

 

KESKIVIIKKO KLO 19 – 20 AIKUISTEN TUNTI

Tämä tunti sopii kaikenikäisille aikuisille ja myös ”Paluu ratsaille” -tunniksi pitkänkin tauon jälkeen! Tällä tunnilla harjoitellaan kouluratsastuksessa pehmeää ja saumatonta yhteistyötä hevosen kanssa, silloin tällöin hypätään pieniä esteitä ja joskus käydään maastossa.

 

LAUANTAI KLO 14 – 15 AIKUISTEN JATKOTUNTI

Tämä tunti sopii kaikenikäisille aikuisille, jotka hallitsevat perustaidot ja sopii myös ”Paluu ratsaille” -tunniksi pitkänkin tauon jälkeen! Tällä tunnilla harjoitellaan kouluratsastuksessa pehmeää ja saumatonta yhteistyötä hevosen kanssa, silloin tällöin hypätään pieniä esteitä ja joskus käydään maastossa.

 

 

KESÄN 2018 RATSASTUSLEIRIT VARATTAVISSA! LUE LISÄÄ KOHDASTA LEIRIT!

 

Tulossa kesällä 2018: PITKÄT MAASTORETKET!

Maastoratsastukset järjestetään varmoilla hevosillamme!
Retket järjestetään lauantaisin 14.7.  21.7. ja 27.7. klo 8.00 - 12.00, ratsastusta n. 2,5 tuntia, hinta 70 e.

Maastoretkeen kuuluu:
- alkuinfo tallilla reitistä ja hevosista sekä varustaminen
- kahden tunnin ratsastus viiden ratsukon ryhmässä Kuluntalahden, Matinmäen ja Paltaniemen upeissa ja vaihtelevissa maastoissa kaikissa askellajeissa taukojuomineen.
- retken päätteeksi pulla- ja voileipäkahvit tallin leirikeskuksessa ja palautekeskustelu
- ilmoittautuneille sähköpostilla retkikirje

Tiedustelut ja varaukset: ratsastuskeskus@kajaani.net tai
Soile Lappalainen p. 040 527 0797


 

Kuva Esa Mikkonen 2016

 

MYYTY


Shetlanninponi, ruuna Metku, s. 2006, i. A.S. Namorado, e. Hagelunds Klara, ei. Onyx v. St. Geerhof. Metku on kilpaillut 1-tasolla esteratsastuksessa 40 – 65 cm:n luokissa ja kouluratsastuksessa helppo c –luokissa, mutta osaa asiat he   a –tasolle ja on hypännyt kotitreeneissä jopa 80 cm:n tehtäviä. Metku on kiltti, mutta osaa myös kaikki ponimaiset metkuilut. Metku on terve, mutta sillä on kesäihottuma, joka vaatii uv-loimituksen huhtikuusta syyskuuhun, kesäkuukausina rajoitetun ulkoilun, ihon päivittäisen hoidon ja tarvittaessa allergialääkityksen. Talvisin täysin terve. Hp. 1000,00 e, sis. alv 24 %. Tiedustelut Soile Lappalaiselta, säpo ratsastuskeskus@kajaani.net tai p. 0405270797